Featured

Latest

Kari Kambing 40 Hari

Kari Kambing 40 Hari

Fuhh.. masa mula-mula tahu kewujudan restoran ini, benda pertama terlintas dalam kepala ialah “Kenapa 40 hari?”. Macam-macam teori keluar. Paling kelakar usia kari kambing...

Ikan Pencek Power

Ikan Pencek Power

Sekarang ni, kalau ada je yang viral kene cuba. Tak sedap tak payah datang lagi. Senang je formulanya. Post kali ini pun tak terlepas...

Drop Off Cafe Industry

Drop Off Cafe Industry

Pada ramadhan yang lalu, krew cuba mencari tempat untuk berbuka puasa. Memula nak pergi makan dekat madamosille. Sampai2 tutup. Rasanya sampai sekarang tutup. Kemudian...

Senarai Buffet Ramadhan 2017 Di Johor Bahru

Senarai Buffet Ramadhan 2017 Di Johor Bahru

Salam Ramadhan 1438H. Ramadhan tiba lagi dan post ini pasti dinanti-nantikan oleh pengunjung setia Johor Bahru Food Club. Seperti tahun-tahun sudah, rata-rata harga pada...

Grand BlueWave Hotel Johor Bahru Meraikan Anak Yatim

Grand BlueWave Hotel Johor Bahru Meraikan Anak Yatim

Pada 28 Jun 2016 yang lepas, krew berkesempatan berbuka puasa bersama anak-anak dari Rumah Kebajikan Raudhatul Maryam anjuran Grand BlueWave Hotel. Menurut Encik Long...