Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Dinner

𝗡𝗮𝘀𝗶 𝗚𝗼𝗿𝗲𝗻𝗴 𝗞𝗮𝗺𝗽𝘂𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘀𝗺𝗮𝘁𝗵𝗶

Nasi goreng kampung ni kira penanda aras la kalau nak tahu kedai makan tu makanan dia ok ke tak. Tapi kalau nasi goreng kampung guna beras basmathi, ini kira satu level up ni.

Menggunakan konsep food stall dan delivery service, Nasi Goreng Kampung Basmathi ini beroperasi di Pasir Gudang dan speciality nye memang satu menu sahaja, nasi goreng kampung.

Haritu krew order Nasi Goreng Kampung Daging (ada petai jo), Nasi Goreng Kampung Udang, Nasi Goreng Kampung Special, Nasi Goreng Kampung Daging. Kalau korang nak tambah lauk melampau ada tangga harga tambah RM2@RM4@RM6. Nasi goreng kampung portion memang banyak, yang RM5 pon kira dah banyak betul. Memang power nasi goreng ni. Korang memang patut try!

Cuma ada satu/dua meja dan korang akan makanan akan berbungkus dalam plastik. Semasa krew disana ramai juga yang order untuk delivery. Kalau korang area Pasir Gudang bolehla call untuk order.

(Sorry gambar tak clear sebab gelap)

⭐⭐⭐⭐⭐

Nama : 𝗡𝗮𝘀𝗶 𝗚𝗼𝗿𝗲𝗻𝗴 𝗞𝗮𝗺𝗽𝘂𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘀𝗺𝗮𝘁𝗵𝗶 (FB)
Waktu Perniagaan : ⏰Dibuka setiap hari kecuali SABTU, dari 5:15PM – 10.30PM
Waze : 📍 𝗡𝗮𝘀𝗶 𝗚𝗼𝗿𝗲𝗻𝗴 𝗞𝗮𝗺𝗽𝘂𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘀𝗺𝗮𝘁𝗵𝗶
Telefon : 📞 60197415575 (Whatsapp)

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Nasi Goreng Kampung Basmathi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.