Sudah pastinya anda semua mengetahuinya, hotel-hotel diseluruh negara sekarang membuat promosi yang kalau dahulunya sebelum COVID-19, harga-harga yang tidak masuk akal. Akan tetapi sekarang, harga-harga promosi yang ditawarkan membuatkan semua orang pasti ingin untuk mencuba dan sekurang-kurangnya ingin bercuti bersama keluarga di hotel-hotel seluruh Malaysia.

 

GBW Hotel (dahulunya dikenali sebagai Grand BlueWave Hotel) yang terletak di Johor Bahru menyediakan ruang hotel yang luas, kemudahan yang moden dan perkhidmatan yang  luar biasa. GBW Hotel telah melaksanankan beberapa promosi di atas talian bagi merancakkan kembali industri pelancongan dalam negeri.

Bermula dengan Promosi Drive Thru semasa fasa awal Perintah Kawalan Pergerakan, yang menawarkan makanan bertaraf hotel yang boleh ditempah melalui telefon atau WhatsApp. Terdapat 4 menu utama seperti Salmon Terikyaki Bento, Nasi Goreng Bukit MEldrum, Hainanese Chicken Chop dan Chicken Teriaki Bento pada harga RM 18 – RM20 sahaja.

Sementara itu, terdapat juga Celebration Packages. Jika ada event seperti reunion, majlis perpisahan, birthday, anniversary dan bermacam lagi, tak payah pening kepala untuk memikirankan segalanya seperti tempat, makanan dan lain-lain. Dengan harga serendah RM 30 bagi dewasa dan RM 15 bagi kanak-kanak. Dapat kek, pilihan makanan tempatan ataupun international . Tak payah dah nak pening-pening lagi kalau ada nak buat majlis, contact terus GBW Hotel

Pelbagai pilihan makanan bagi Breakfast Set Promo, Lunch Break Deals juga Stay & Dine In Set Dinner.

Bagi Breakfast Set Promo, terdapat dua set pilihan American Breakfast atau Asian Breakfast. American Set didatangkan dengan Baked Beans, Hash Brown dan Chicken Sausages dengan pilihan Omelette, Half Boil dan Scramble Eggs atau pilihan Koko Krunch, Honey Star dan Cornflakes. Set Asian Breakfast pula didatangkan dengan Nasi Lemak AYam Rendang atau PIlihan Mee Goreng, Kway Teow atau Mee Hoon. Juga pilihan Chinese Porridge.

 

Lunch Break Deal pula menawakan Nasi Goreng Malaya, Salmon Terikayaki Bento, Chicken Teriyaki Bento, Hainanese Chicken Chop dan Niku Udon pada kadar hraga tidak melebihi RM 20.

Manakala Stay & Dine In Set Dinner menawarkan Hainanese Chicken Chop, Nasi Goreng Malaya, Fried Mee Hoon, Kway Teow, Mee Goreng GBW serta Bento Set Salmon Terikyaki dan Chicken Teriyaki. Semuanya berharga RM 20 sahaja!

GBW Hotel juga tidak ketinggalan mempromosikan tawaran harga bilik yang sangat murah!. Terdapat dua promosi yang sedang berjalan (sehingga promosi tamat/tertakluk pada terma dan syarat) iaitu Buy Now! Stay Later dan Fantastic Stay Deal! (2 Hari 1 Malam) dengan harga tidak masuk akal RM 140  dan ianya termasuk sekali dengan Set Breakfast dan Set Dinner. Promo berakhir pada 30 November 2020.

Untuk promosi bulan September 2020, Admin berpeluang menerima jemputan dari GBW Hotel untuk food review dan preview. Nantikan promosi ini pada bulan September akan datang. Terdapat Nasi Ayam Berkokok (nama kelas!), Set Asam Pedas dan banyak lagi
Untuk segala tempahan makanan bolehlah berhubung

📞To order call us at : +6016 710 0381

Untuk segala tempahan bilik dan lain-lain promosi bolehlah berhubung

Get In Touch With Us:
📞 Mr. Syahmi : +6016 710 0048
📞 Ms. Urfa : +6016 710 0073
📞 Ms. Aiza : +6016 723 3558

Untuk pertanyaan am hubungi GBW Hotel di Call 📞 07-221 6666

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.