Me’nate telah menjemput pihak  JBFOODCLUB  untuk  mencuba  Me’nate  Mubarak  Iftar  Platter  yang  akan  berada  sepanjang  Ramadhan  kali  ini  (4  April  – 1  Mei  2022)

Terdapat 3 jenis platter yang disedikan. Heavenly Me’nate, Heavenly Lamb dan Heavenly Ribs. Kesemua platter sesuai untuk 4 hingga 5 orang.

Kami memilih Heavenly Me’nate yang didatangkan dengan Steamed Persian Rice, BBQ Wagyu Beef Ribs, Persian style Grain Fed Ribeye, Half BBQ Spring Chicken, Pepperoni Pizzadilas, BBQ Beef Nachos, Mammamia Beef Carbonara, Seafood Aglio Olio, Papadom & Condiments. Minuman 2 jug Watermelon Mint dan Homemad Chrysanthemum. Anda juga dapat mengkases Appetizer Buffet dan Desserts Buffet yang dihidangkan. Terdapat mushroom soup, garlic bread, aneka kuih-muih tradisional, cake, pudding dan banyak lagi.

Terdpaat Promo 2 Hari sahaja (4hb dan 5hb) bagi self-pickup iaitu sebanyak 50%

Menu-menu Nate-Box yang dapat diskaun 50%
– HEAVENLY ME’NATE
– HEAVENLY LAMB
– HEAVENLY RIBS
– COMBO A
– COMBO B
– CHICKEN LOVERS
– EXEC SET A
– EXEC SET B
– EXEC SET C
– EXEC BBQ FIESTA
– EXEC LAMB LOVERS
– ULTIMATE BURGER COMBO

Kami amat berpuas hati dengan Iftar Platter yang ditawarkan oleh Me’nate. Walaupun untuk 4 hingga 5 orang, tetapi portion sebegitu memang sesuai untuk 6 dewasa. Walaupun bukan konsep buffet tetapi jika hendak dibandingkan harga yang hampir serupa dengan tawaran buffet di Hotel ( per pax ~RM90 ) ianya amat berbaloi dan pilihan makanan adalah eksklusif. Admin suka betul BBQ Wagyu Beef Ribs tu. Dah la lembut, W.Y.S , Wagyu Yang Sebenar.

Jika tidak berkesempatan mendapatkan promo 50%, boleh terus membuat tempahan berbuka di seluruh cawangan Me’nate di Malaysia. Untuk tempahan di Johor Bahru sila hubungi

Whatsapp. +60 13 751 0347 . Utk inquiry tentang promo atau menu yang dihidangakn hubungi +60 7 244 6767

Leave a comment

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.