Abang baru tahu Eco Galleria ni kat mana, rupanya sebelah Eco Botanic je. Abang di pelawa untuk membuat review di Feast Eco Galleria.

Dua menu baharu yang di ketengahkan kali ini bagi musim krismas ialah Sift Shell Crab Rojak dan Kambing Golek Wellington. Diorang ni macam tahu je Abang ngan Kakak kau ni suka makan soft shell crab. Gabungan bersama rojak memang sangat cocok. Bagai pinang di belah dua. Kombinasi yang sangat menarik dan korang patut cuba. Abang bagi 4 bintang

Kambing Golek Wellington ni adalah spoof atau derive dari Beef Wellington, agaknya Chef di Feast mengambil kesempatan tentang viralnya Beef Wellington dari Chef Gordon Ramsey tu. Agak Abang je. Isi kambing golek yang dihiris nipis dan berada dan pastry puff yang flaky diluar dan lembut didalam. Memang menjadi percubaan ni. Abang kasi 4.5 bintang.

Lain-lain menu masih ada seperti biasa

Clear Lemongrass Seafood
Chicken wing 65
Mussel selasih
Twister Crispy Chicken Wrap
Tuscan Chicken Pizza

Feast Eco Galleria

A0120 Blok A Eko Galleria, 3, Jalan Eko Botani 3/2, Taman Eko Botani, 79100 Iskandar Puteri, Johor

Dibuka setiap hari

9 pagi – 9 malam

Tempat Senang Jumpa – 4

Environment Best – 4

Minuman Best – 4.2

Makanan Best – 4

 

Leave a comment

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.