Abang jalan-jalan kat Kluang masa cuti sekolah. So bila nak cari kopi malam-malam ni agak payah sikit la nak jumpe yang jenis brew arabica ni. Sebab sini semua jenis hainan, kampung semua la tu.

Abang bukak Maps taip kopi jumpa Kopi Pior ni. On terus dan bila sampai, la rupanya sebelah Kluang Western Cafe yang Abang pernah review dulu. 👉 https://jbfoodclub.com/2018/10/22/kluang-western-cafe/

Abang order 3 jenis minuman, satu kopi vietnam tu yang jenis kene tunggu kopi dia turun, satu frappe caramel dan satu lagi kopi terbalik.

Kopi vietnam dia sedap. Rasa kaw betul. Segar biji mata. Ni Abang kasi 4.2⭐

Frappe Caramel biasa-biasa je. Abang kasi 3⭐

Kopi terbalik ni sedap tapi tulah, sebab susah nak minum dia. 🤣. Abang kasi 3.5⭐

Tempat Senang Jumpa – 5

Environment Best – 4.5

Minuman Sedap – 3.9

Makanan Sedap – tak cuba makanan so takde bintang.

 

Kopi Pior Kluang

📍173, Jalan 1, Taman Sri Kluang, 86000 Kluang, Johor

 

 

Leave a comment

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.