Abang confirm ni tempat Nasi Kandar yang korang belum oernah try lagi di JB

Mesti korang dah pernah try hijrah la, royale, bawah pokok ddan yang terbaru line clear. Ni Abang nak share satu lagi port Nasi Kandar yang korang boleh try.

Nasi Kandaq by Korn Kitchen Nasikandaqkgmelayujb

Kuah banjir tu mesti! Abang ambik lauk ayam bawang (quarter), telur sotong, kubis, bendi, cili.

RM 18.50

Rasanya camne? Oklah, kuah agak cair tapi takde masalah pon, habis je sepinggan 來. Ayam portion memang besar tapi feel masak bawang tu tak mesra ngan ayam tu. Telur sotong rasa macam biasa. Overall Abang kasi 3.5 ⭐

Tempat Senang Jumpa – 5
Environment Best – 3
Minuman Sedap – 3
Makanan Sedap – 3.5

Ce korang share plak port nasi kandar korang makan. Boleh Abang try.

📍Nasi Kandaq Kg Melayu JB
🏠11, Jalan Padang 1, Kg Melayu Majidee
📅 Jumaat Tutup
⏰ 11 pagi – 6 petang

 

 

 

 

Leave a comment

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.