Ada juga yang offer set dulang ni untuk berbuka puasa. Ok, AmanSari Hotel Nusajaya menyediakan 3 Set Dulang,
Ala Kampung
Nasi Ambeng
Western
Tapi, Abang dapat review Nasi Ambeng je, yang lain tu tak tahulah nak komen camne kan sebab tak dapat makan.
Oklah nasi ambeng dia, ada set untuk 2 orang dan 4 orang, yang 2 orang takde daging rendang dan yang 4 orang tu ada pulak. So Abang is confusion.
Harga, kalau nak senang kira, sorang RM22 la. So, set untuk 2 orang RM44 dan untuk 4 orang pula RM88.
25 Mac – 19 April 2023
6.30pm – 10pm
Untuk tempahan, sila imbas Kod QR atau boleh whatsapp kami di +6012 – 699 3526
atau hubungi kami di +607-869 1168.

Leave a comment

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.