Korang!!!! Impiana Hotel Senai buat promo baru eh.
๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—›๐—ถ-๐—ง๐—ฒ๐—ฎ ๐˜ผ๐™ก๐™ก ๐™”๐™ค๐™ช ๐˜พ๐™–๐™ฃ ๐™€๐™–๐™ฉ setiap Sabtu dan Ahad bermula jam 12 tengahari sehingga 3 petang.
Korang memang kene book awal siap-siap la, birthday suami, isteri dah dekat kan? Kampeni mana-mana nak celebrate kejayaan-kejayaan kecil tu boleh la consider buffet ni, Takkan nak hadap Pizza dan Kepci je kan.
Dewasa cuma RM42 dan Kanak2 RM20 je. Sesuai sangat. Ruang dining yang luas dipenuhi dengan cahaya matahari semula jadi, memang sedap buat content insta dan tiktok untuk tunjuk kawan2 yang iols makan hotel.
Weekend Hi-Tea Buffet
All You Can Eat
Sabtu dan Ahad (12tgh โ€“ 3petang)
RM42 Dewasa
RM20 Kanak-Kanak
For more information, kindly contact:
: +60 16-775 0741
: dos.ihs@impiana.com
Earn points when you book via Impiana Hotel Senai Rewards App to enjoy discounted rates on F&B promotions! Download the app at this link: bit.ly/ihsra and ๐‚๐ฅ๐š๐ข๐ฆ ๐Ÿ ๐ฑ ๐๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ญ ๐‹๐ฎ๐ง๐œ๐ก ๐Ž๐‘ ๐Ÿ ๐ฑ ๐๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ญ ๐‡๐ข ๐“๐ž๐š ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐…๐‘๐„๐„ during your birthday month!

Leave a comment

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.