Beberapa minggu lepas, Abang dapat jemputan dari Hard Rock Hotel.

Citer pendek.

Punyalah setiap tahun selama 2 ke 3 tahun, Abang email mintak review, langsung tak di balas, tahun ni Abang tak email, eh dia muncul terus invite.

Ok, Session (ruang makan) amat luas dengan setup pentas semua memang kelas! Makana memang banyak, Abang makan Nasi Arab dia tu dua kali tambah, makan nasi gitu je dah sedap. tacos sedap. Ada juga seleksi sushi, tandori dan kids yang boleh makan pizza dan spaghetti.

Harga Early Bird RM 128 agak berbaloi kalau korang nak grab.

🎸RENTAK SELERA
📅14 MARCH-9 APRIL 2024| 6.30PM -10.00PM

EARLY BIRD (20 FEBRUARY-10 MARCH 2024)
👨MYR 128
🧒MYR 64

NORMAL PRICE

👨MYR 148
🧒MYR 74

SPECIAL OFFER (11 MARCH -9 APRIL 2024)
1COMPLIMENTARY DINNER FOR EVERY 10 PAYING GUESTS
GROUP SPECIAL
10% DISCOUNT ON NORMAL PRICE WITH MINIMUM 30 PERSONS

 

Semua ini dan banyak lagi di 🌐 https://jbfoodclub.com . Minta bantuan untuk 𝗟𝟭𝗞𝗘 & 𝗦𝗛𝟰𝗥𝗘. Kerana 𝗟𝟭𝗞𝗘 & 𝗦𝗛𝟰𝗥𝗘 itu gratis dan juga membantu JBFOODLCUB dan gerai2 yang di featured di post ini.

 

 

 

 

Leave a comment

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.