Nasi Kandaq Talam

Mencari kelainan waktu makan tengahari di Johor Bahru selain daripada nasi padang, ayam penyet, Nasi Kandar sudah mula sinonim semenjak 2 tahun kebelakangan ini. Nasi Kandaq Talam antara juadah yang patut dicuba! Memandangkan admin, order time ini adalah waktu PKP 3.0 Fasa 1, dine-in masih lagi tidak dibenarkan. Cuba bayangkan makan nasi kandar atas pinggan. […]

Ikea Cafe di Ikea Tebrau Johor

Punyalah lama admin tak pergi IKEA (sebab PKP) sekali rupanya IKEA sudah buka satu ruang di dalam IKEA sendiri iaitu IKEA CAFE. Konsep seperti coffee cafe yang menyediakan pelbagai coffee seperti espresso, latte, cappucino dan ice blended coffee untuk lepak-lepak chill tanpa perlu berkongsi hiruk-pikuk di Ikea Restaurant yang sentiasa rama orang. Selain coffee ada juga […]

Citarasa hotel tapi harga murah di 𝗝𝗲𝗻’𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲-𝗧𝗵𝗿𝘂

𝗝𝗲𝗻’𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲-𝗧𝗵𝗿𝘂 Citarasa hotel sebab memang hotel tapi harga murah dah tu. JEN Johor Puteri Harbour by Shangri-La sejak beberapa minggu seawal PKP 2.0 telah menawarkan promosi Jen’s Hotel Drive-Thru pada setiap minggu bermula harinJumaat hingga Ahad bermula jam 2 petang sehingga 8 malam. Menu yang spesifik dengan kualiti hotel tetapi dengan harga yang […]

How Daily Lunch Specials Can Drive New Patrons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat […]

Simple Menu Ideas for Restaurants to Add Today

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat […]

10 Benefits of Having a Great Food Truck Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat […]

Asam Pedas Askar Pencen, Muar

Asam Pedas Askar Pencen Muar terletak di kawasan perindustrian Tanjung Agas. Lepas jambatan Muar. Kalau korang ada di Muar bolehla mencuba asam pedas disini Admin berkesempatan mencuba Asam Pedas Pari, Asam Pedas Tetel dan Asam Pedas Telur Ikan Tenggiri. Agak lewat juga sampai dan kebanyakan lauk-pauk sayur banyak yang kehabisan. Ikan-ikan lain juga banyak yang […]

Nasi Royale RM6.00 Mutiara Rini, Skudai

Nasi Royale atau Nasi Lemak Royale mula membanjiri Johor Bahru dalam sekitar awal tahun ini, pernah admin membuat posting tersebut dan paling banyak mendapat perhatian ketika itu. Disini admin ingin berkongsi untuk penduduk sekitar Skudai yang ingin mencuba Nasi Royale pada harga yang amat berpatutuan. Gerai tepi jalan ini terletak di Mutiara Rini. Gerai ini […]

PKPB REVIEW – Burger Mantap dari Projek Burger

Burger Mantap dari Projek Burger PKPB Review kembali lagi. Ternampak iklan ini selalu muncul di dalam Group Telegram Taman. So masa hari itu dah tak tahu nak makan apa terus buka balik Telegram dan cari balik post burger ni. Rupanya dekat sahaja dengan kawasan taman. Memandankan anak-anak dah kenyang dan just nak cuba-cuba menu (sambil-sambil […]

PKPB REVIEW – Otack-otack bukan sekadar otak-otak

Otack – otack (sebutan otak-otak) Kita kan sekarang ni dalam Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB). Hendak makan luar tak boleh, so kita cari la mana-mana yang offer food delivery. Tengah selak-selak instagram ternampak seller yang menjual otak-otak yang agak unik. Bersaiz besar daripada biasa, dan mempunyai perasa selain ikan yang biasa kita makan. Ada perasa […]

Scroll to top