Ikea Cafe di Ikea Tebrau Johor

Ikea Cafe di Ikea Tebrau Johor

Punyalah lama admin tak pergi IKEA (sebab PKP) sekali rupanya IKEA sudah buka satu ruang di dalam IKEA sendiri iaitu IKEA CAFE. Konsep seperti coffee cafe yang menyediakan pelbagai coffee seperti espresso, latte, cappucino dan ice blended coffee untuk lepak-lepak chill tanpa perlu berkongsi hiruk-pikuk di Ikea Restaurant yang sentiasa rama orang. Selain coffee ada juga […]

Continue Reading

Senarai Buffet Ramadhan 2021 di Johor Bahru

Salam Ramadhan 1442H kepada semua pengunjung JBFOODCLUB.COM. Selamat menunaikan ibadah puasa pada tahun ini dan semoga kita dapat meningkatkan amalan kita ke satu tahap yang lebih baik dari sebelum ini. Sepertimana biasa Admin berkongsi senarai buffet ramadhan 2021 bagi hotel-hotel sekitar Johor Bahru, Skudai, Tampoi, Senai, Larkin, Tebrau. Pelbagai pakej berbuka puasa yang ditawarkan dengan […]

Continue Reading

JBFOODCLUB PROMO – KyoChon Ayam 30 Years Old Promotion

KyoChon Malaysia is having their Ayam 30 Years Old Promotion. Ayam 30 Years Old and still going strong, thanks to you chingus. Get RM30 OFF when you dine-in with min. spend of RM100 in a single receipt. Stay safe and see you soon! T&Cs apply: http://bit.ly/Ayam30YearsOldPromo-TnC Date: 13th March 2021 Available at: All KyoChon outlets […]

Continue Reading

JBFOODCLUB PROMO – Manhattan Fish Market x Grab Food

Manhattan Fish Market Malaysia is having their Hot Deals Promotion on GrabFood. Enjoy Great deals Amazing discounts and many more. If you’re looking for that perfect comfort meal after long day of work, Manhattan Fish Market Murray Curry Dory Fish is the answer for you. Fresh dory fish bathed in spicy and rich curry together […]

Continue Reading

Citarasa hotel tapi harga murah di 𝗝𝗲𝗻’𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲-𝗧𝗵𝗿𝘂

𝗝𝗲𝗻’𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲-𝗧𝗵𝗿𝘂 Citarasa hotel sebab memang hotel tapi harga murah dah tu. JEN Johor Puteri Harbour by Shangri-La sejak beberapa minggu seawal PKP 2.0 telah menawarkan promosi Jen’s Hotel Drive-Thru pada setiap minggu bermula harinJumaat hingga Ahad bermula jam 2 petang sehingga 8 malam. Menu yang spesifik dengan kualiti hotel tetapi dengan harga yang […]

Continue Reading

Ayam Panggang seekor RM 11.90? Hanya di Baker’s Cottage

[Reviu 1 Minit] Baker’s Cottage melalui promosi terkini menawarkan seekor ayam panggang hanya RM 11.90. Harga asal masih lagi murah dengan penawaran harga RM 16.90. Terdapat 2 jenis perisa ayam panggang, iaitu Black Peper dan perisa BBQ. Perisa black pepper lagi sedap berbanding BBQ tetapi perisa BBQ lebih juicy. Buat apa pening-pening nak pilih kan? […]

Continue Reading

KFC Zero Chicken Burger. Gimik power, rasa ?

[Reviu 1 Minit] Hi semua. Melalui siri ini, admin akan reviu makanan dari restoran makan segera (fast food) bila mana ada sahaja menu baharu yang dikeluarkan. Pada permulaaan hanya berbentuk pos sahaja, akan datang dalam bentuk video. 𝗭𝗲𝗿𝗼 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 Sempat juga beli #zerochickenburger ini setelah dapat keluar selepas maghrib tadi. Beratur drive-thru agak panjang. […]

Continue Reading

Asam Pedas Askar Pencen, Muar

Asam Pedas Askar Pencen Muar terletak di kawasan perindustrian Tanjung Agas. Lepas jambatan Muar. Kalau korang ada di Muar bolehla mencuba asam pedas disini Admin berkesempatan mencuba Asam Pedas Pari, Asam Pedas Tetel dan Asam Pedas Telur Ikan Tenggiri. Agak lewat juga sampai dan kebanyakan lauk-pauk sayur banyak yang kehabisan. Ikan-ikan lain juga banyak yang […]

Continue Reading