Burger Bakar Padu di Burger Bar Station @ Gerai Statik Ara Taman Sri Skudai

Burger Bakar Padu di Burger Bar Station @ Gerai Statik Ara Taman Sri Skudai

🍔🍔🍔Nak cari burger yang selain daripada burger tepi jalan tu? Ni ha, admin ada terjumpa burger bakar yang patut korang try! Burger patty dibuat sendiri dan di panggang diatas api yang membara 🔥 (anak indie describe burger bakar). Simple! 4 Jenis burger bakar 🍔 Burger Bakar 🍔 Burger Bakar Special 🍔 Burger Bakar Double Decker 🍔 Burger Ayam Crispy Admin dah […]

Continue Reading
Presentation penting

Burger Bakar Taman Impian Emas

Sejak kebelakangan ini, scene burger bakar makin meletup-letup di sekitar Kuala Lumpur. Dan tempiasnya sudah mula sampai di sekitar Johor Bahru. Biar pun sudah beberapa tempat telah dikenalpasti menjual burger bakar, krew hanya berkesempatan untuk singgah di gerai burger bakar di Taman Impian Emas. Gerai burger bakar ini ialah sebuah stall burger yang beroperasi di […]

Continue Reading