BBQ Champion - BBQ Lamb JB - Smokehouse & Grill

BBQ Champion – BBQ Lamb JB – Smokehouse & Grill

BBQ Lamb JB – Smokehouse & Grill ni dah lama ada masa musim dekat area Lembah Klang muncul banyak BBQ Joint yang halal macam Beard Brothers BBQ Tak percaya kan? Tulah, BBQ Lamb JB – Smokehouse & Grill ini sudah wujud sejak tahun 2017 lagi. Kambing, ayam, lembu, itik diperap dengan herba dan rempah Asia, […]

Continue Reading
Beryani Ayam

Restoran Pomegranate Garden

Misi mencari makanan arab diteruskan lagi oleh pihak krew. Setakat ini memang banyak berpusat di Taman Universiti. Untuk post kali ini juga restoran ini terletak di Taman Universiti berdekatan Al-Ikhsan. Restoran Pomegrante Garden agak unik sedikit kerana terdapat dua ruang makan. Pertama anda boleh memilih suasana outdoor yang amat sesuai kalau datang pada waktu malam […]

Continue Reading

Chicken Chop Hutan Bandar @ Marissa Burger and Western

Terima kasih kepada pengunjung JBFoodClub. Semakin hari semakin ramai pengunjung yang mencari makanan-makanan di Johor Bahru. Inilah matlamat utama JBFoodClub, menjadi pusat sehenti informasi. Sedang melihat ‘reaksi’ pengunjung melalui log pengunjung, ada yang mencari ‘Chicken Chop Hutan Bandar’. Sebenarnya krew sefamily telah mengunjung tempat yang semakin glamour dan menjadi buat mulut orang ramai pada hari […]

Continue Reading

Kampung Melayu Steak House

Kebiasaannya pada hari sabtu, krew akan duduk dirumah untuk merehatkan minda setelah penat bekerja (hari sabtu pun kene kerja jugak). Selain agenda TV yang tak berapa best, kadang-kadang melilau jugak diatas jalan untuk mencari makanan yang sedap. Pada hari Sabtu lepas, setalah membeli barang keperluan untuk kedai krew, krew mencari lagi lubuk makanan di Johor […]

Continue Reading